Kuru Signature Menu

Kuru Signature -hoidot on suunniteltu kokonaisvaltaiseen rentoutukseen ja stressin poistoon. Valikoimasta löydät klassisia hoitoja, jotka vievät lomasi rentouttavan vaikutuksen seuraavalle tasolle. 

Hoitava kosketus, kuuma kivet ja laadukkaat tuotteet vievät sinut syvälle rentoutumisen tilaan. Rauhallisessa ja tyylikkäässä spassamme hemmotellaan kehon lisäksi myös mieltä.

Kaikkiin hoitoihin kuuluu höyrysaunan ja ulkoporealtaan käyttö hoidon yhteydessä sekä virvoketarjoilu.

 

Stress no more -päähieronta 45 min / 132 €
Rentouttava ja pehmeä pää-, niska- ja hartia-alueen hieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä sekä kuumia kiviä viemään sinut syvälle ihanaan rentoutumisen tilaan. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen antaen voimaa ja elämäniloa. Hoidolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus ja sen jälkeen olo on rauhallinen, seesteinen ja ajatukset kirkkaat

Whisper of Kuru -kasvohieronta 45 min / 132 €
Jännitystä ja turvotusta poistava kasvohieronta, joka tekee ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja terveemmän. Hieronta vilkastuttaa ihon verenkiertoa parantaen ihosolujen sekä kudosten hapen- ja ravinnonsaantia, jolloin iho uudistuu nopeammin. Jännitysten avautuminen sidekudoksista auttaa poskipäitä ja leukalinjaa piirtymään paremmin esiin ja antaa kaulalle lisää pituutta. Hierontaan on yhdistetty myös lymfaattisia liikkeitä, jotka tehostavat kuona-aineiden poistumista kudoksista poistaen turvotusta.

Treasure of Serenity -täydellinen jalkahoito 60 min / 168 €
Jaloillesi omistettu täydellinen hemmotteluhetki. Nautinnollinen hoito sisältää puhdistavan ja rentouttavan jalkojen kuumakivikylvyn, jonka aikana annetaan rentouttava käsien hieronta. Pehmeän suolakuorinnan ja rentouttavan kuumakivihieronnan jälkeen jalat lepäävät lämpimien kääreiden sisällä samalla, kun nautit päänalueen hieronnasta.  

Rewind and relax -klassinen hieronta
60 min / 173€  | 
90 min / 224€
Klassinen hieronta hoitaa kehoasi tehokkaasti vapauttaen lihasjännitystä ja kireystiloja. Hieronta sopii kaikille ja se toimii sekä ennaltaehkaisevästi että jo syntyneitä kireyksiä poistavasti. Hieronnassa käsitellään toiveidesi mukaan joko kehon tietty alue tai koko vartalo. Hoitava kosketus jättää olosi rentoutuneeksi, palautuneeksi ja elinvoimaiseksi.

Path to tranquility -SPA hieronta
60 min / 173€  | 
90 min / 224€
Rauhaa, rentoutta ja hemmottelua. SPA-hieronta on rauhallisilla liikkeillä tehtävä lempeä ja rentouttava koko vartalon hieronta. SPA hieronnassa koko vartalo käsitellään ensin kevyesti kuorivalla kuivaharjauksella, jonka jälkeen lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidossa otteet ovat kevyemmät kuin klassisessa hieronnassa ja tarkoitus on rentouttaa sekä mieli, että keho. 

Sense of Harmony -aromahieronta 90 min / 245 €
Aromahieronta on kokonaisvaltainen luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jossa tehdään hoitavaa hierontaa eteerisillä öljyillä. Aromaterapiassa käytettävät eteeriset öljyt erotetaan kukkien, puiden, pensaiden, hedelmien ja yrttien haihtuvista aineosista, esimerkiksi höyrytislaamalla ja kylmäpuristamalla. Eteerisillä öljyillä on useita fyysisesti ja psyykkisesti vaikuttavia ominaisuuksia. 

Ihanan tuoksuiset öljyt vaikuttavat kehoon ihon, hengityksen ja hajuaistin kautta. Ihon kautta eteeriset öljyt imeytyvät pieninä määrinä veren- ja lymfakiertoihin sekä hermostoon. Hengityksen kautta öljyt vaikuttavat hengityselinten limakalvoilla ja hajuaistimuksien myötä öljyt vaikuttavat aivojen tunnekeskukseen.

Aromahieronnassa eteeriset öljyt hierotaan rauhoittavilla otteilla ihoon. Imeytyessään ihon kautta lymfaverenkieroon öljyt leviävät koko elimistöön ja tasapainottavat kehoa. Aromahieronta voi helpottaa lihas- ja nivelsärkyjä, rentouttaa, helpottaa unensaantia, nopeuttaa aineenvaihduntaa tai halutessa virkistää.

Tässä hoidossa saat nauttia hellästä hieronnasta sekä ihanista tuoksuista. Hyvin suositun hoidon vaikutuksista kiittävät sekä kehosi että mielesi.

Touch of Nature -kuumakivihieronta 90 min / 245 €
Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa sekä kiihdyttää veren- ja imunestekiertoja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. 

Kuumakivihierontaa suositellaan, jos henkilöllä on heikko ääreisverenkierto tai kroonisia lihasperäisiä kipuja. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä, ja se sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville rentouttavuutensa vuoksi.

Tämä hoito auttaa tehokkaasti, mikäli etsit irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti. Tässä ihanassa hoidossa hieromme koko kehosi hellästi lämpöisillä kivillä jalkapohjista aina kasvoihin asti.

Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

 

Äänimaljahoito 60min / 156€  |  234€ / 2 hlö
Äänimaljarentoutus on Tiibetistä lähtöisin oleva hoitomuoto, jossa erilaisia maljoja soitetaan hieromalla niitä puisella kapulalla tai villaisella iskimellä. Näistä upeista instrumenteista lähtee pitkään soiva lempeä ääni, joka rentouttaa ja vie sinut mukanaan. Äänimaljojen hoitava vaikutus perustuu värähtelyyn – maljojen värähtely resonoi syvällä kehomme nesteissä, aina solutasoa myöten. Äänimaljarentoutus vie sinut syvälle rentoutumisen tilaan ja vaikutus on huumaava

KURU SPA ETIKETTI

Kuru Spa etiketillä haluamme varmistaa, että vierailu Kuru Spassa on kaikille asiakkaillemme kokonaisvaltainen ja rentouttava elämys. Mahdollisimman rauhallinen ja hiljainen ympäristö edesauttaa rentoutumista ja hoidoista nauttimista, joten huomioithan myös muut vieraat kuiskaamalla ja pitämällä puhelimesi äänettömällä. 

Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen hoidon alkamista (n. 30min), jotta voit aloittaa matkan rentoutumiseen käymällä höyrysaunassa ja ulkoporealtaassa. Jos tiedät myöhästyväsi, ole ystävällinen ja ilmoita asiakaspalvelijallemme, jotta henkilökuntamme osaa varautua asiaan. Varaa käyntiisi riittävästi aikaa myös hoidon jälkeen, jotta ehdit ottaa vierailustasi kaiken irti.

ENNEN HOITOA

Varausta tehdessäsi kerrothan meille, mikäli terveydentilassasi on jotain sellaista, mitä hoitajan/hierojan on tärkeää tietää tai millä voi olla vaikutusta itse hoidon toteuttamiseen (esimerkiksi raskaus, sairaudet tai lääkitys).

Saapuessasi Kuru Spahan saat vastaanottoon ilmoittautuessasi esitietolomakkeen täytettäväksesi. Ohjaamme sinut pukuhuoneeseen, jossa sinulle on varattuna kylpytakki ja tossut. Pukuhuoneessa on kori henkilökohtaisia tavaroitasi varten ja voit ottaa sen mukaasi hoidon ajaksi. Osaan spa-hoidoista saat meiltä käyttöösi kertakäyttöalushousut ja hiussuojan, mutta muuten voit jättää kylpytakin alle alusvaatteet (alaosan). Suurin osa hoidoistamme alkaa kokonaishoitoaikaan sisältyvällä jalkojen puhdistuksella lämpimillä pyyhkeillä sekä päähieronnalla. 

HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voit istahtaa nauttimaan ihanasta olosta virvokkeiden ääressä. Näin mielesi ja kehosi saavat palata ihanalta minilomalta lempeästi takaisin. Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään askarruttaviin kysymyksiin hoitoihin ja vierailusi käytännön asioihin liittyen. 

Nautinnollisia hemmotteluhetkiä Kuru Spassa!