Kuru Signature Menu

Kuru Signature -hoidot on suunniteltu kokonaisvaltaiseen rentoutukseen ja stressin poistoon. Valikoimasta löydät klassisia hoitoja, jotka vievät lomasi rentouttavan vaikutuksen seuraavalle tasolle. 

Hoitava kosketus, kuuma kivet ja laadukkaat tuotteet vievät sinut syvälle rentoutumisen tilaan. Rauhallisessa ja tyylikkäässä spassamme hemmotellaan kehon lisäksi myös mieltä.

Kaikkiin hoitoihin kuuluu höyrysaunan käyttö hoidon yhteydessä sekä virvoketarjoilu.

Voit tehdä varauksen vastaanotosta +358 29 0024400 tai DaySpa asiakaspalvelusta spa@jarvisydan.fi.

Valitettavasti kaikki vapaat aikamme eivät löydy verkkopalvelusta, joten olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Stress no more – päähieronta 45 min | 96 €
Rentouttava ja pehmeä pää-, niska- ja hartia-alueen hieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä sekä kuumia kiviä viemään sinut syvälle ihanaan rentoutumisen tilaan. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen antaen voimaa ja elämäniloa. Hoidolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus ja sen jälkeen olo on rauhallinen, seesteinen ja ajatukset kirkkaat

Whisper of Kuru -guasha kasvohieronta 45 min | 96 €
Jännitystä ja turvotusta poistava kasvohieronta, joka tekee ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja terveemmän. Hieronta vilkastuttaa ihon verenkiertoa parantaen ihosolujen sekä kudosten hapen- ja ravinnonsaantia, jolloin iho uudistuu nopeammin. Jännitysten avautuminen sidekudoksista auttaa poskipäitä ja leukalinjaa piirtymään paremmin esiin ja antaa kaulalle lisää pituutta. Hierontaan on yhdistetty myös lymfaattisia liikkeitä, jotka tehostavat kuona-aineiden poistumista kudoksista poistaen turvotusta.

Path to tranquility -lämminöljy-hieronta
60 min / 128€  | 
90 min / 188€

Rauhaa, rentoutta ja hemmottelua. Lämminöljy hieronta on rauhallisilla liikkeillä tehtävä lempeä ja rentouttava koko vartalon hieronta.

Lämminöljy hieronta vapauttaa jännityksistä sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Hoidon jälkeen olosi on seesteinen ja rentoutunut.

GUA SHA BODY -vartalo guasha 60min 128€

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Hoidossa vuorottelevat Gua Sha-lastalla tehtävä käsittely ja tasainen hieronta, jolloin kokonaisuus on sekä tehokas että rentouttava.

Hieronnan voimakkuus pyritään tekemään aina asiakkaan tarpeita kunnioittaen. 

Kokonaisvaltaisesta hemmotteluhoidosta kiittää niin mielesi kuin kehosikin.

Touch of Nature -kuumakivihieronta

60 min/ 128 € | 90 min / 188 €
Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa sekä kiihdyttää veren- ja imunestekiertoja. Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. 

Kuumakivihierontaa suositellaan, jos henkilöllä on heikko ääreisverenkierto tai kroonisia lihasperäisiä kipuja. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä, ja se sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville rentouttavuutensa vuoksi.

Tämä hoito auttaa tehokkaasti, mikäli etsit irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti. Tässä ihanassa hoidossa hieromme koko kehosi hellästi lämpöisillä kivillä jalkapohjista aina kasvoihin asti.

Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

 

Äänimaljahoito 60min / 156€ / 2 hlö
Äänimaljarentoutus on Tiibetistä lähtöisin oleva hoitomuoto, jossa erilaisia maljoja soitetaan hieromalla niitä puisella kapulalla tai villaisella iskimellä. Näistä upeista instrumenteista lähtee pitkään soiva lempeä ääni, joka rentouttaa ja vie sinut mukanaan. Äänimaljojen hoitava vaikutus perustuu värähtelyyn – maljojen värähtely resonoi syvällä kehomme nesteissä, aina solutasoa myöten. Äänimaljarentoutus vie sinut syvälle rentoutumisen tilaan ja vaikutus on huumaava

KURU SPA ETIKETTI

Kuru Spa etiketillä haluamme varmistaa, että vierailu Kuru Spassa on kaikille asiakkaillemme kokonaisvaltainen ja rentouttava elämys. Mahdollisimman rauhallinen ja hiljainen ympäristö edesauttaa rentoutumista ja hoidoista nauttimista, joten huomioithan myös muut vieraat kuiskaamalla ja pitämällä puhelimesi äänettömällä. 

Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen hoidon alkamista (n. 30min), jotta voit aloittaa matkan rentoutumiseen käymällä höyrysaunassa. Jos tiedät myöhästyväsi, ole ystävällinen ja ilmoita asiakaspalvelijallemme, jotta henkilökuntamme osaa varautua asiaan. Varaa käyntiisi riittävästi aikaa myös hoidon jälkeen, jotta ehdit ottaa vierailustasi kaiken irti.

ENNEN HOITOA

Varausta tehdessäsi kerrothan meille, mikäli terveydentilassasi on jotain sellaista, mitä hoitajan/hierojan on tärkeää tietää tai millä voi olla vaikutusta itse hoidon toteuttamiseen (esimerkiksi raskaus, sairaudet tai lääkitys).

Saapuessasi Kuru Spahan saat vastaanottoon ilmoittautuessasi esitietolomakkeen täytettäväksesi. Ohjaamme sinut pukuhuoneeseen, jossa sinulle on varattuna kylpytakki ja tossut. Pukuhuoneessa on kori henkilökohtaisia tavaroitasi varten ja voit ottaa sen mukaasi hoidon ajaksi. Osaan spa-hoidoista saat meiltä käyttöösi kertakäyttöalushousut ja hiussuojan, mutta muuten voit jättää kylpytakin alle alusvaatteet (alaosan). Suurin osa hoidoistamme alkaa kokonaishoitoaikaan sisältyvällä jalkojen puhdistuksella lämpimillä pyyhkeillä sekä päähieronnalla. 

HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voit istahtaa nauttimaan ihanasta olosta virvokkeiden ääressä. Näin mielesi ja kehosi saavat palata ihanalta minilomalta lempeästi takaisin. Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään askarruttaviin kysymyksiin hoitoihin ja vierailusi käytännön asioihin liittyen. 

Nautinnollisia hemmotteluhetkiä Kuru Spassa!