Restaurant Solitary

Lähiseudun raaka-aineisiin pohjautuvia illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä. 

Solitary

Resortin päärakennuksessa palvelee tiistaista lauantaihin illallisravintola Solitary, joka tarjoaa korkealaatuiseen käsityöhön ja sesongin raaka-aineisiin pohjautuvaa illallismenua:

Tekemistämme ohjaa intohimo hyvää ruokaa ja käsityötä kohtaan. Haluamme tarjota vain parasta ja siksi jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Meille sana ’solitary’ kuvastaa ravintolan eristäytyneisyyden lisäksi oman tien kulkemista ja omaan tyyliin ja tekemiseen luottamista. Määrän sijaan keskitymme laatuun ja siksi tarjolla on sesongin mukaan vaihtuva Chef’s Menu, josta voit lukea lisää täällä.”

Kattaukset klo 18, 19, 20 ja 21.
Pöytävaraus tulee tehdä etukäteen. Varaa pöytä online, vastaanottomme auttaa myös mielellään varauksen tekemisessä. Pikkujoulut ryhmille varattavissa nyt!

Head Chef & Owner, Restaurant Solitary

Remi Trémouille

Solitaryn omistaja ja keittiömestari Remi Trémouille on sekä Suomen että maailman huippuravintoloita kiertänyt ammattilainen, joka on nyt palannut lapsuudenmaisemiinsa Rantasalmelle. Intohimo hyvää ruokaa ja ikimuistoista ravintolaelämystä kohtaan huokuu kaikesta Remin tekemisestä, ja siksi ravintolan jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Solitaryn menussa Remi yhdistää parhaita makuja Suomesta ja maailmalta:

 

”Annostemme pääraaka-aineet tulevat läheltä, mutta niitä tukemaan on tuotu makuja maailmalta esimerkiksi mausteiden ja yrttien avulla”, Remi kertoo.

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän