Kuru Chef's Menu (tarjolla 11.12. saakka)

Chef´s menu illalliskattaukset tarjolla täysi-ikäisille vieraille tiistaista lauantaihin klo 18. Pöytävaraus tehtävä edellisenä päivänä klo 18 mennessä. 

Varaukset welcome@kururesort.com tai                  029 0024400. 

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan sydämellisestä vieraanvaraisuudestamme.

  • Chef’s Menu 72 €
  • Viinipaketti 58 €

Ruoka

Ravintolan menu pohjautuu puhtaisiin Pohjoismaisiin raaka-aineisiin Järvi-Saimaasta ja Suomen luonnosta inspiroituen. Maailmalla oppia kerännyt tiimi tuo menua tukemaan myös kansainvälisiä vivahteita.

Valmistamme ruokasi intohimolla ja käsityöllä mahdollisimman tuoreista, puhtaista ja läheltä tulevista raaka-aineista. Haluamme tarjota sinulle mieleenpainuvan ravintolaelämyksen jokaisella meillä nauttimallasi aterialla.

Juoma

Kattava juomavalikoimamme on koostettu palvelemaan monipuolisesti vieraidemme tarpeita.

Viinilistaltamme löydät klassikoiden lisäksi esimerkiksi modernimpaa tyyliä edustavia natural-viinejä, sekä tietenkin kattavan valikoiman samppanjoita ja kuohuviinejä. Muu juomavalikoima on koostettu kotimaisia pientuottajia suosien. Tarjolla on myös runsaasti alkoholittomia vaihtoehtoja.

Aamiainen vuoteessa

Yksi herkullisimmista ruoista, on mikä tahansa ruoka, jonka voit nauttia pehmeiden lakanoiden syleilyssä. Siksi Kurussa aamiainen nautitaan oman villan rauhassa omaan tahtiin.

Remi Trémouille

Keittiömestarimme Remi Trémouille on sekä Suomen että maailman huippuravintoloita kiertänyt ammattilainen, joka on nyt palannut lapsuuden maisemiinsa Rantasalmelle. Intohimo hyvää ruokaa ja ikimuistoista ravintolaelämystä kohtaan huokuu kaikesta Remin tekemisestä, ja siksi ravintolassamme jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Kuru Resortin menussa Remi yhdistää parhaita makuja Suomesta ja maailmalta:

”Annostamme pääraaka-aineet tulevat läheltä, mutta niitä tukemaan on tuotu makuja maailmalta esimerkiksi mausteiden ja yrttien avulla.” Remi kertoo.