Levähdä luonnossa

Saumattomassa harmoniassa luonnon kanssa. Tämä on visiomme täydellisestä rentoutumispaikasta.

Yksityinen rauhan tyyssija​

Ylellisissä Villoissa luonto kietoutuu ympärillesi. Lasiseinästä mäntymetsään avautuva maisema tuo luonnon rytmin sisään Villaan. Yhteys luontoon rauhoittaa mieltäsi ja parantaa hyvinvointiasi.

Villat kutsuvat sinua lepäämään, rentoutumaan tai mietiskelemään. Sisä- ja ulkotilojen sulautuessa toisiinsa, voit nautiskella ympärilläsi olevasta inspiroivasta maisemasta ja puhtaan, raikkaan ilman hengittämisestä.

Resortissa on yhteensä 20 Villaa ja ne on suunniteltu kahdelle aikuiselle majoittujalle. Kaikkien Villojen varustelu on sama, mutta valittavanasi on kaksi eri tyyppistä Villaa ikkunoista avautuvan maiseman mukaan.

Lake Villa

Lake Villat sijaitsevat järveen laskevan rinteen reunalla ja niistä on lumoava, esteetön näkymä mäntymetsän yli järvelle.

Nature Villa

Nature Villat sijaitsevat Lake Villojen yläpuolella rinteessä, lähempänä päärakennustamme. Nature villoista näkymä on resortiin sekä osittain luontoon.

Vaikka rakastammekin lapsia ja eläimiä, huomaathan, että meillä lomaillaan aikuisten kesken. 🤍 

Varustelu

 • Lake Villa (34m2) avoimella tilaratkaisulla, leveä parivuode ja takka
 • Katettu ja lasitettu terassi (20 m2) varustettuna riipputuoleilla
 • Yksityinen Spa; kylpyhuone ammeella, suihkulla ja saunalla
 • Ilmainen WiFi
 • Kapselikahvinkeitin ja vedenkeitin
 • Tallelokero
 • Minibaari / jääkaappi
 • Ilmastointi
 • Ylellinen aamiainen toimitettuna villaan
 • Rentoutusohjelma
 • Savuton
 • Huoneeseen voi majoittua korkeintaan kaksi aikuista

Yksityinen kylpyosasto ja sauna ​

Ota kuuma vaahtokylpy ja nauti rauhoittavasta tunnelmasta ja edessäsi aukeavasta upeasta maisemasta. Voit ympäröidä itsesi rentouttavalla äänimaisemalla tai nauttia hiljaisuudesta. 

Nauti saunan lämmöstä ja jännitystä lievittävästä vaikutuksesta, samalla ihaillessasi saunan ikkunoista avautuvaa metsämaisemaa. Anna kuumien löylyjen sulattaa pois huolet ja murheet. Tunne kuinka hartiasi laskeutuvat. Löydät villoista myös ohjeet lempeään saunassa toteutettavaksi suunniteltuun meditaatioharjoitukseen, jota suosittelemme lämpimästi kokeilemaan.

 

Syvää unta ​

Hyvä uni on tärkein terveyttä edistävä tekijä. Esittelemme sinulle uusia nukkumisrituaaleja, jotka tuovat uutta ulottuvuutta vierailukokemukseesi ja voivat kestää koko elämän.  

Olemme työskennelleet unitutkijoiden ja -asiantuntijoiden kanssa määrittääksemme perusasiat rauhallisen unen tukemiseen, kuten optimaaliset vuodevaatteet ja päivän rytmin. Haluamme tukea levollista unta vierailusi ajan. Jos haluat oppia paremmaksi nukkujaksi, hyvinvointiasiantuntijamme auttavat sinua yksityisvalmennuksessa.

 

Rentoutuspaketti

Rentoutus-paketti

Kurussa koko lomasi tarkoitus on totaalinen rentoutuminen. Järjestämme Lazy Spacessa päivittäin ohjattuja rentoutustunteja, mutta lisäksi haluamme tarjota Villoissa parhaat mahdolliset edellytykset rentoutumiselle.

Jokaisesta Villasta löytyy rentoutuspaketti, josta löydät työkaluja rentoutumiseen. Se sisältää muun muassa ohjeita omatoimisiin rentoutusharjoituksiin, soittolistoja jokaiseen tunnelmaan ja paljon muuta. 

Laiskottelu