FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä nimi Kuru Resort? Kuru Resortin piti alun perin rakentua Ylöjärven Kuruun. Hanke siellä kuitenkin kariutui ja löysimme uuden kodin Rantasalmen Porosalmelta. Halusimme pitää mukana alkuperäisen nimen, joka sopii myös ”kurumaiseen” maastoon ja lisäksi nimi on hyvin juureva.

Millainen aamiainen on? Aamiainen tarjoillaan huoneeseen klo 8.30-9.30 välillä. Kahvi ja tee löytyvät valmiina huoneesta. Voit myös valita buffet aamiaisen Järvisydämessä, joka tarjoillaan päivittäin klo 8.00-11.00. Ilmoitathan ennakkoon mikäli valitse aamiaisen Järvisydämessä tai mikäli sinulla on ruokavalio, joka tulisi ottaa huomioon aamiaisen toimituksessa.

Siivotaanko huone päivittäin? Kyllä, kevyt päiväsiivous tehdään huoneisiin päivittäin.

Minkälainen takka huoneessa on? Huoneista löytyy kahdenlaisia takkoja, puulla lämpiäviä sekä bioetanolitakkoja. Tarkat ohjeet takan käyttöön löydät huonekansiosta. Takat ovat tarkoitettu tunnelman luomiseen, poltathan puita hillitysti.

Miten paikalle saavutaan? Omalla autolla saapuessa pääset perille asti. Saapuessasi auto jätetään parkkiin pysäköintialueelle. Mikäli teillä on paljon matkatavaraa, voi ne viedä autolla huoneelle saakka, muuten alueella liikutaan jalan rauhallisen ympäristön takaamiseksi.

Mitä tekemistä Kurussa on? Tekemistä löytyy jokaiseen makuun, jokaiselle vuodenajalle. Voit myös olla tekemättä mitään hyvällä omallatunnolla! Lähimaastosta löytyville retkeilyreiteille voi suunnata Fat bikeillä, lumikengillä, suksilla tai jalan. Vieressämme sijaitseva Järvisydämen Safaritalo tarjoaa monipuolisia järviluontoaktiviteetteja, kuten risteilyjä, melontaa, norppasafareita ja luonnon katselua ympäri vuoden. Järvisydämestä löytyy myös päivittäin avoinna oleva järvikylpylä.

Lisäksi tarjoamme hyvinvointia lisääviä sisäaktiviteetteja, kuten joogaa ja rentoutumistunteja.

Saako lemmikkejä ottaa mukaan? Vaikka kovasti pidämme lemmikeistä, täytyy lemmikkieläimet jättää kotiin jokaisen vieraan rauhan takaamiseksi. Järvisydämen puolelta löytyy useita vaihtoehtoja myös lemmikin kanssa matkustaville.

Mikä ikäraja resortissa on? Resort on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Pystynkö varaamaan ainoastaan yhden yön majoituksen? Tarjoamme ainutlaatuisia kokemuksia, rentoutumista ja rauhaa. Jotta ehdit irtautumaan arjesta, suosittelemme 2 yön majoitusta, mutta toki voit varata huoneen myös yhdeksi yöksi.

Mitä majoituksen hintaan sisältyy? Majoituspaketteja löytyy erilaisia, niin majoituksen ja aamiaisen sisältävä Kuru Basic, kuin paketteja joissa sisältyy illallinen, jooga tai kylpyläkäynti.

Maksaako pysäköinti? Pysäköinti on parkkialueella ilmainen. Parkkipaikalla on lämmityspistokepaikkoja sekä sähköauton latauspiste, jotka ovat vieraidemme käytössä veloituksetta. Jos vierailet autolla Järvisydämessä, voit pysäköidä parkkikiekolla 2 tuntia veloituksetta.

Mitä rentoutusohjelma tarkoittaa? Majoitukseen sisältyy jokaiselle sopivia, kauden mukaan vaihtuvia stressiä lieventäviä ja rentouttavia harjoitteita, ohjeistuksen löydät huoneesta. Harjoitukseen kannattaa yhdistää suositeltu soittolista. 

Miten alueen rauha on taattu? Jokaisen vieraan rauha ja yksityisyys on taattu, sillä resort on avoinna ainoastaan ennakkovarauksen tehneille. Alueella kuljetaan jalan ja myös järvi on rauhoitettu moottoriveneiltä. Alue on hyvin rauhallinen ja luonto ainutlaatuisella tavalla läsnä. Villat sijaitsevat alueella niin, että jokaisen vieraan rauhan tunne säilyy.

Onnistuuko alueella kulkeminen liikuntarajoitteiselta? Maasto on hyvin vaihtelevaa. Pyydämme ilmoittamaan meille liikuntarajoitteista etukäteen, jotta voimme majoittaa teidät mahdollisimman helppokulkuiseen Villaan. Kuljetuspalvelumme auttaa tarvittaessa myös resort -alueella kulkemisessa. Lake Villat eivät ole täysin esteettömiä.

Miten erikoisruokavaliot huomioidaan? Palvelemme erityisruokavalioita noudattavia niin hyvin kuin mahdollista. Toivomme saavamme tiedon erityisruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista ennakkoon.

Saako hemmotteluhoitoja varattua paikan päällä? Suosittelemme varaamaan hoidot etukäteen, jotta voimme taata niiden saatavuuden toivomananne ajankohtana. Käytössänne on myös Järvikylpylän DaySpa (Järvisydämessä).

Onko huoneessa WiFi? Jokaisessa huoneessa ja päärakennuksessa on käytettävissä ilmainen WiFi. Suosittelemme kuitenkin Digipaastoa rauhoittumisen tueksi.

Tarvitseeko ruokailuja varata etukäteen? Ravintola Solitaryn illalliselle pöytävaraus tulee tehdä ennakkoon. Suosittelemme pöytävarausta myös Järvisydämen illalliselle.

Miten Kuruun pääsee linja-autolla, junalla, missä lähin pysäkki? Linja-autolla Savonlinnasta tai Varkaudesta tultaessa lähin pysäkki on n. 3km Kuru Resortista. Helsingistä tultaessa lähin bussipysäkki on Hiismäki, noin 15 km Kuru Resortista. Junalla tultaessa lähimmät asemat löytyvät Savonlinnasta ja Varkaudesta.

Mihin aikaan majoitukseen pääsee sisäänkirjautumaan? Check- in aika on klo 15.00. Jos villa on saatu siivotuksi aikaisemmin, on sisäänkirjautuminen mahdollista myös aiemmin. Check-out aika on klo 11.00.

Mitkä maksutavat teillä käy? Voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Visa Electronilla, luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners, American Express, Viking) sekä erilaisilla virikeseteleillä ja korteilla (niille kuuluvia palveluita).

Voinko käyttää loman aikana Järvisydämen palveluita?
Kyllä, ehdottomasti! Suosittelemme vierailemaan Järvikylpylässä sekä tutustumaan Järvisydämen luontoaktiviteetteihin. Järvisydämestä löytyy myös päivittäinen lounas ja illallisvaihtoehtoja.

Kuru Resortin ja Järvisydämen yhteistyöstä voitte lukea lisää täältä!

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse welcome@kururesort.com jos sinulla on muuta kysyttävää. Autamme mielellämme!