FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä nimi Kuru Resort? Kuru Resortin piti alun perin rakentua Ylöjärven Kuruun. Hanke siellä kuitenkin kariutui ja löysimme uuden kodin Rantasalmen Porosalmelta. Halusimme pitää mukana alkuperäisen nimen, joka sopii myös ”kurumaiseen” maastoon ja lisäksi nimi on hyvin juureva.

Miten paikalle saavutaan? Omalla autolla saapuessa pääset perille asti. Saapuessasi auto jätetään parkkiin pysäköintialueelle. Olemme vastaanottamassa teitä kauden juoman kanssa ja rentouttava lomakokemus alkaa. Alueella liikutaan jalan rauhallisen ympäristön takaamiseksi.

Mitä tekemistä Kurussa on? Tekemistä löytyy jokaiseen makuun, jokaiselle vuodenajalle. Voit myös olla tekemättä mitään hyvällä omallatunnolla! Lähimaastosta löytyville retkeilyreiteille voi suunnata Fat bikeillä, lumikengillä, suksilla tai jalan. Tarjoamme myös monipuolisia järviluontoaktiviteetteja, kuten melontaa, norppasafareita ja luonnon katselua. Lisäksi tarjoamme hyvinvointia lisääviä sisäaktiviteetteja, kuten ilmajoogaa tai rentoutumistunteja.

Saako lemmikkejä ottaa mukaan? Vaikka kovasti pidämme lemmikeistä, täytyy lemmikkieläimet jättää kotiin jokaisen vieraan rauhan takaamiseksi.

Mikä ikäraja resortissa on? Resort on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Pystynkö varaamaan ainoastaan yhden yön majoituksen? Tarjoamme ainutlaatuisia kokemuksia, rentoutumista ja rauhaa. Jotta ehdit irtautumaan arjesta, suosittelemme 2 yön majoitusta.

Mitä majoituksen hintaan sisältyy? Majoituspaketteja löytyy erilaisia, esimerkiksi pelkkään majoitukseen sisältyy majoitus Villassa aamiaisineen sekä Kurun rentoutusohjelma.

Maksaako pysäköinti? Pysäköinti on parkkialueella ilmainen. Parkkipaikalla on lämmityspistokepaikkoja sekä sähköauton latauspiste, jotka ovat vieraidemme käytössä veloituksetta.

Mitä rentoutusohjelma tarkoittaa? Majoitukseen sisältyy jokaiselle sopivia, kauden mukaan vaihtuvia stressiä lieventäviä ja rentouttavia tunteja, kuten hengitysharjoitteita, meditaatiota, sointukylpyjä ja joogaa. Lisäksi olemme suunnitelleet laajan valikoiman rentouttavaa sisältöä lomallesi, joita voit toteuttaa omatoimisesti. Nämä sisältyvät majoituksen hintaan.

Miten alueen rauha on taattu? Jokaisen vieraan rauha ja yksityisyys on taattu, sillä resort on avoinna ainoastaan ennakkovarauksen tehneille. Alueella kuljetaan jalan ja myös järvi on rauhoitettu moottoriveneiltä. Alue on hyvin rauhallinen ja luonto ainutlaatuisella tavalla läsnä. Villat sijaitsevat alueella niin, että jokaisen vieraan rauhan tunne säilyy.

Onnistuuko alueella kulkeminen liikuntarajoitteiselta? Maasto on hyvin vaihtelevaa. Pyydämme ilmoittamaan meille liikuntarajoitteista etukäteen, jotta voimme majoittaa teidät mahdollisimman helppokulkuiseen Villaan. Kuljetuspalvelumme auttaa tarvittaessa myös resort -alueella kulkemisessa. Lake Villat eivät ole täysin esteettömiä.

Miten erikoisruokavaliot huomioidaan? Palvelemme erityisruokavalioita noudattavia niin hyvin kuin mahdollista. Toivomme saavamme tiedon erityisruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista ennakkoon.

Saako hemmotteluhoitoja varattua paikan päällä? Suosittelemme varaamaan hoidot etukäteen, jotta voimme taata niiden saatavuuden toivomananne ajankohtana.

Onko Lake Villassa WiFi? Jokaisessa villassa ja päärakennuksessa on käytettävissä ilmainen WiFi. Suosittelemme Digipaastoa rauhoittumisen tueksi.

Tarvitseeko ruokailuja varata etukäteen? Suosittelemme tekemään pöytävarauksen illalliselle ennakkoon. Aamiaiselle ei tarvitse tehdä pöytävarausta.

Miten Kuruun pääsee linja-autolla, junalla, missä lähin pysäkki? Linja-autolla Savonlinnasta tai Varkaudesta tultaessa lähin pysäkki on n. 3km Kuru Resortista. Helsingistä tultaessa lähin bussipysäkki on Hiismäki, noin 15 km Kuru Resortista. Junalla tultaessa lähimmät asemat löytyvät Savonlinnasta ja Varkaudesta.

Mihin aikaan majoitukseen pääsee sisäänkirjautumaan? Check- in aika on klo 15.00. Jos villa on saatu siivotuksi aikaisemmin, on sisäänkirjautuminen mahdollista myös aiemmin.

Mitkä maksutavat teillä käy? Voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Visa Electronilla, luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners, American Express, Viking) sekä erilaisilla virikeseteleillä ja korteilla (niille kuuluvia palveluita).

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse welcome@kururesort.com jos sinulla on muuta kysyttävää. Autamme mielellämme!