Ylellistä hemmottelua

Kuru Resortista löydät laajan valikoiman kokonaisvaltaisia kehoa ja mieltä hoitavia elämyksiä. 

Sisley Day Spa

Kurusta löydät Pohjoismaiden ensimmäisen Sisley Day Span. Hemmottelevat ja hoitavat elämykset vievät sinut rentouttavaan aistien maailmaan. Rauhallinen tunnelma, hoitava kosketus ja eteeristen öljyjen vaikutus tekevät jokaisesta hoidosta ainutlaatuisen elämyksen. Sisleyn tehokkaat ja korkealaatuiset tuotteet pohjautuvat vuosien kokemukseen eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden käytöstä.

Rentoutus-tunnit

Järjestämme vieraillemme ohjattuja rentoutustunteja Lazy Spacessa päivittäin. Luvassa on vaihdellen hengitysharjoituksia, meditaatiota, sointukylpyjä ja lempeää joogaa. Anna rentoutumisen ja mielihyvän olla lomasi tärkein päämäärä. 

Ruoka ja juoma

Ravintolamme menu pohjautuu käsityöhön sekä puhtaisiin raaka-aineisiin Saimaasta ja Suomen luonnosta inspiroituen. Maailmalla oppia kerännyt keittiömestarimme tuo menua tukemaan myös kansainvälisiä vivahteita.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan sydämellisestä vieraanvaraisuudestamme. 

Elämykset

Vaikka Kurussa kannustamme erityisesti laiskotteluun ja rentoutumiseen, tiedämme, että toiset kaipaavat lomaansa myös hieman aktiviteetteja. Tarjoammekin siksi yksityisesti järjestettäviä elämyksiä jokaiseen makuun. Anna luonnon hemmotella sinua.