Ylellistä hemmottelua

Kuru Resortista löydät laajan valikoiman kokonaisvaltaisia kehoa ja mieltä hoitavia elämyksiä. 

Kuru Spa

Kuru Spassa hemmotellaan sekä kehoa että mieltä. Tarjoamme laajan valikoiman ylellisiä hoitoja jokaiseen makuun. Kuru Spassa sinua hemmottelevat kokeneet ammattilaiset, jotka pitävät huolen, että lähdet hoidosta levänneenä ja hyvinvoivana.

Tyylikäs spamme on suunniteltu huokumaan rauhaa kokonaisvaltaisen elämyksen takaamiseksi. Hoitosi yhteydessä pääset nauttimaan myös hemmottelevan höyrysaunan lämmöstä sekä ulkoporealtaasta tähtitaivaan alla.

Sisley Day Spa

Kurusta löydät Pohjoismaiden ensimmäisen Sisley Day Span. Kansainvälisesti arvostetun Sisleyn ylelliset hemmottelevat hoidot vievät sinut rentouttavaan aistien maailmaan. Tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin eteerisiin öljyihin ja kasviuutteisiin, jotka hoitavat tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

Sisleyn Phyto-Aromatic -hoitojen hieronta on monipuolinen yhdistelmä tekniikoita eri puolelta maailmaa. Hieronnassa kunnioitetaan paikallisia perinteitä ja aromaterapian voimaa. Sisleyn Phyto-aromatic kasvo- ja vartalohoidoissa on eri hoidoille oma, erityinen hierontatekniikkansa, joka on suunniteltu vastaamaan jokaisen ihon tarpeita.

Rauhallinen tunnelma, hoitava hieronta ja eteeristen öljyjen vaikutus tekevät jokaisesta hoidosta ainutlaatuisen elämyksen.

 

Kuru Signature

Kuru Signature -hoidot on suunniteltu kokonaisvaltaiseen rentoutukseen ja stressin poistoon. Valikoimasta löydät klassisia hoitoja, jotka vievät lomasi rentouttavan vaikutuksen seuraavalle tasolle. 

Hoitava kosketus, kuuma kivet ja laadukkaat tuotteet vievät sinut syvälle rentoutumisen tilaan. 

Rentoutus-tunnit

Järjestämme vieraillemme ohjattuja rentoutustunteja Lazy Spacessa päivittäin. Luvassa on vaihdellen hengitysharjoituksia, meditaatiota, sointukylpyjä ja lempeää joogaa. Anna rentoutumisen ja mielihyvän olla lomasi tärkein päämäärä. 

Ruoka ja juoma

Restaurant Solitary tarjoaa illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä keskellä luonnon rauhaa.

Tekemistämme ohjaa intohimo hyvää ruokaa ja käsityötä kohtaan. Haluamme tarjota vain parasta ja siksi jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan.

Määrän sijaan keskitymme laatuun ja siksi tarjolla on sesongin mukaan vaihtuva Chef’s Menu.

Elämykset

Vaikka Kurussa kannustamme erityisesti laiskotteluun ja rentoutumiseen, tiedämme, että toiset kaipaavat lomaansa myös hieman aktiviteetteja. Tarjoammekin siksi yksityisesti järjestettäviä elämyksiä luonnon helmassa jokaiseen makuun. Anna luonnon hemmotella sinua.