Levähdä luonnossa

Saumattomassa harmoniassa luonnon kanssa. Tämä on visiomme täydellisestä rentoutumispaikasta.

Yksityinen rauhan tyyssija​

Ylellisissä Villoissa luonto kietoutuu ympärillesi. Lasiseinästä mäntymetsään avautuva maisema tuo luonnon rytmin sisään Villaan. Yhteys luontoon rauhoittaa mieltäsi ja parantaa hyvinvointiasi.

Villat kutsuvat sinua lepäämään, rentoutumaan tai mietiskelemään. Sisä- ja ulkotilojen sulautuessa toisiinsa, voit nautiskella ympärilläsi olevasta inspiroivasta maisemasta ja puhtaan, raikkaan ilman hengittämisestä.

Resortissa on yhteensä 20 Villaa ja ne on suunniteltu kahdelle aikuiselle majoittujalle. Kaikkien Villojen varustelu on sama, mutta valittavanasi on kaksi eri tyyppistä Villaa ikkunoista avautuvan maiseman mukaan.

Lake Villa

Lake Villat sijaitsevat järveen laskevan rinteen reunalla ja niistä on lumoava näkymä mäntymetsään ja järvelle. Lue lisää.

Nature Villa

Nature Villat sijaitsevat Lake Villojen yläpuolella rinteessä, lähempänä päärakennustamme. Nature villoista näkymä on resortiin sekä osittain luontoon. Lue lisää.

Lake Suites

Lake Suitet sijaitsevat järveen laskevan rinteen reunalla ja niistä on täysin esteetön näkymä järvelle. Lue lisää.

Vaikka rakastammekin lapsia ja eläimiä, huomaathan, että meillä lomaillaan aikuisten kesken. 

Varustelu

 • Villat ja Suitet (34m2) avoimella tilaratkaisulla, leveällä parivuoteella ja takalla
 • Katettu ja lasitettu terassi (20 m2) varustettuna riipputuoleilla
 • Yksityinen Spa; kylpyhuone ammeella, suihkulla ja saunalla
 • Ilmainen WiFi
 • Kapselikahvinkeitin ja vedenkeitin
 • Tallelokero
 • Minibaari / jääkaappi
 • Ilmastointi
 • Ylellinen aamiainen toimitettuna villaan
 • Rentoutusohjelma
 • Savuton
 • Huoneeseen voi majoittua korkeintaan kaksi aikuista

Aamiainen​

Aamiaiseksi voitte valita huoneeseen toimitettavan aamiaisen tai buffet aamiaisen Järvisydämessä, ravintola Piikatytössä. 

Huoneeseen toimitettavan aamiaisen voitte nauttia vaikka sängyssä loikoillen. Aamiainen sisältää valikoiman kauden aamiaistuotteita, kahvi ja tee löytyvät valmiiksi huoneesta. Aamiaiset toimitetaan klo 8.30-9.30 välillä sisäterassille. Ilmoitattehan mahdollisista ruokavalioista ennakkoon.

Voitte myös valita laajan buffet aamiaisen Järvisydämessä. aamiaisbuffet on katettuna Järvisydämessä, ravintola Piikatytössä päivittäin klo 8.00-11.00. Järvisydämeen on matkaa n 800m. Pyydämme ilmoittamaan aamiaisvalinnan viimeistään saapuessanne.

Yksityinen kylpyosasto ja sauna ​

Ota kuuma vaahtokylpy ja nauti rauhoittavasta tunnelmasta ja edessäsi aukeavasta upeasta maisemasta. Voit ympäröidä itsesi rentouttavalla äänimaisemalla tai nauttia hiljaisuudesta. 

Nauti saunan lämmöstä ja jännitystä lievittävästä vaikutuksesta, samalla ihaillessasi saunan ikkunoista avautuvaa metsämaisemaa. Anna kuumien löylyjen sulattaa pois huolet ja murheet. Tunne kuinka hartiasi laskeutuvat. Löydät huoneestasi myös ohjeet lempeään saunassa toteutettavaksi suunniteltuun meditaatioharjoitukseen, jota suosittelemme lämpimästi kokeilemaan.

 

Syvää unta ​

Hyvä uni on tärkein terveyttä edistävä tekijä. Esittelemme sinulle uusia nukkumisrituaaleja, jotka tuovat uutta ulottuvuutta vierailukokemukseesi ja voivat kestää koko elämän. 

Olemme työskennelleet unitutkijoiden ja -asiantuntijoiden kanssa määrittääksemme perusasiat rauhallisen unen tukemiseen, kuten optimaaliset vuodevaatteet ja päivän rytmin. Haluamme tukea levollista unta vierailusi ajan. 

Rentoutuspaketti

Rentoutus-paketti

Kurussa koko lomasi tarkoitus on totaalinen rentoutuminen. Järjestämme Lazy Spacessa päivittäin ohjattuja rentoutustunteja. Tämän lisäksi haluamme tarjota  mahdollisuuden omassa huoneessa tehtävään rentoutusohjelmaan josta voit ottaa juuri sinulle sopivat harjoitteet osaksi arkeasi. Ohjelman löydät huonekansiosta ja siinä on ohjeita niin sängyssä, saunassa kuin yhdessä tehtäviin harjoituksiin.

Suosittelemme harjoituksen tueksi Spotifysta löytyvää “Kuru Relaxation”  soittolistaa.

Just breathe and relax!

Laiskottelu