Uutiset & Tiedotteet

Tiedote  16.6.2023

JULKAISUVAPAA

Masterclass of happiness nautti Etelä-Savon vieraanvaraisuudesta

 

Visit Finlandin järjestämä mittava kansainvälisen matkailun kohdennettu PR kampanja on ollut käynnissä Rantasalmen Kuru Resortin alueella koko menneen viikon.

Kansainvälisistä vaikuttajista, mediasta, sekä onnellisuus kurssilaisista koostuneet ryhmät ovat nauttineet Suomalaisen onnellisuuden elementeistä Saimaan järviluonnossa, sekä alueelle investoiduissa puitteissa. Panostukset matkailuinfraan kehittämiseen ja kansainvälistämiseen eivät ole menneet hukkaan, vaan koko Saimaan ja Etelä-Savon vetovoima kehittyy isoin harppauksin mm. tämän kampanjan myötä. Kuru Resortin matkailualueelle sijoittuneet yritykset saavat mahtavan alkusysäyksen kansainvälistymiseen. Kuru Resort Saimaa Oy villat, sekä päärakennuksen ravintola ja hyvinvointitilat palvelevat Onnellisuus leiriläisiä. Samoin vasta valmistuneet Saimaa Treehouse Oy Lake Suitet Hietalammen rannassa ovat osa kampanjan toteutuslokaatiota.

Suomalaisuuden dna:ta etsivät kansainväliset vieraat pääsevät nauttimaan päivittäin Ravintola Solitaryn omistajan ja ravintoloitsijan Remi Trémouillen intohimolla toteutetuista lähiruokamenuista.

Leiriläisten päiväretket suuntautuvat Järvisydämen retkillä mm. Linnansaaren kansallispuistoon, sekä lähialueen muihin matkailu- ja käyntikohteisiin. Kampanja on iso ponnistus ja tason nosto koko seutukunnalle. Matkailuyritysten yhteenliittymä Rantasalmella puhaltaa yhteen hiileen ja uskoo kasvuun, yhdessä Visit Finlandin maamarkkinoinnin kanssa.

Kampanjan tuloksia aletaan odottaa tulevina viikkoina kansainvälisissä medioissa ja somealustoilla.

Kampanjaa voi seurata Visit Finlandin Instagram tilillä @ourfinland sekä Kuru Resortin tilillä @kururesort

Kampanjan lisätiedot: Find Your Inner Finn – Master in Happiness | Visit Finland

 

 

 


Tiedote                                                                                                                      15.6.2023

Uudet Lake Suitet

Kuru Resortin uudet huoneet, Lake Suitet ovat valmiina ja varauksia voi tehdä juhannus perjantaista 23.6. eteenpäin verkkokaupassamme.

Huoneet sijaitsevat kahdessa rantatalossa, aivan Hietalammen rannalla. Jokaisesta huoneesta on upea näkymä järvelle.

Huoneiden varustus on identtinen villojen kanssa. Jokaisessa huoneessa on:

  • spa osasto saunalla
  • biotakka
  • terassi riippukeinuilla
  • parivuode
  • minibaari ja kahvinkeitin.


Tiedote                                                                                                                      14.3.2023

Kuru Resort Saimaa on intohimomme voimannäyte

Lataa tiedote pdf muodossa: Kuru Resort Tiedote_14.3.3023

Annoimme hankkeelle koko sydämemme ja lopputulos edustaa Suomen parhaimmistoa. Kuru Resort luo täydelliset puitteet aikuisten rauhalliseen lomailuun. Etenkin kansainvälisten matkatoimistojen kiinnostus Kurua ja Saimaan järviluontoa kohtaan on korkealla.

 

”Aloimme suunnittelemaan Juhan kanssa Kuru Resortin ainulaatuista konseptia noin seitsemän vuotta sitten. Matkan varrella on sattunut yhtä sun toista ja alkuperäinen sijaintipaikkakin siirtyi Pirkanmaalta Rantasalmelle. Onneksi niin, koska nyt Kurulla on täydellinen koti Suomen suosituimman resort kohteen kainalossa”. -Jutta Larm

 

Kuru Resort hanke aloitettiin ennen, kun maailmassa oli kaikki hyvin ja matkailu niin kotimaisten kuin ulkomaalaistenkin osalta eli vahvaa kasvukautta. Maailmanlaajuisen pandemian ja sodan myötä on myös Kurun hankkeelle aiheutunut haasteita. Erityisesti rakentamisen kustannusten nousu ja materiaalien saatavuus toi merkittävän taloudellisen paineen resortin auki saattamiseksi. Haasteet kuitenkin selätettiin ja Kuru Resortin ensimmäinen vaihe saatiin valmiiksi vuoden 2022 loppuun mennessä.

 

Olemme olleet luomassa Järvi-Suomeen poikkeuksellisen upeaa lomakohdetta. Vaikka Kuru Resort valmistui haasteellisten aikojen keskelle, on vastaanotto sekä kotimaisten että ulkomaisten matkailijoiden osalta ollut erinomaista.

Viime vuodet ovat näyttäneet, että alkuperäinen konsepti luonnon ja rauhoittumisen paketoimisesta elämystuotteeksi on entistäkin arvokkaampi. Ei ole epäilystäkään, etteikö kotimaanmatkailu ja ainulaatuiset lomakohteet kuten Kuru tulisi menestymään. Kuru Resort on nyt valmis ja seuraava vaihe on sen laajentaminen. Tämän mahdollistamiseksi yhtiön omistajastrategiaa on päivitetty ja tämän myötä jättäydyimme pois yhtiöstä.” -Juha Larm

 

Yhtiön talouden ja tulevaisuuden varmistamiseksi päädyimme yhteisesti muutoksiin yrityksen omistajuudessa. Nyt päätökseen vietyjen omistusjärjestelyiden myötä Kuru Resortin pääomistajaksi on noussut naapurissa sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän.

 

Usko Kurun konseptiin, jossa yhdistyy luonto ja rauhallinen yhdessäolo on kova ja tavoitteena on kehittää siitä niin kotimaisten kuin kansainvälisten matkailijoiden kohtaamispaikka. Kuru Resortin tulevaisuus näyttää valoisalta ja sen talous on nyt vakaalla pohjalla. Kuru Resort Saimaan seuraavassa vaiheessa alueelle valmistuu 16 uutta villaa, jotka ovat asiakkaiden käytössä jo tulevana keväänä. Kuru Resort Saimaan varauskanta on kehittynyt erittäin hyvin ja on nyt puolet korkeampi kuin Saimaalla keskimäärin.

 

Jutta ja Juha Larm ovat myös tulevaisuudessa osana Kurun tarinaa.

Olen äärimmäisen kiitollinen, että olemme saaneet toteuttaa tämän suuren unelman. Joka kerta kun astun Kurun päärakennukseen sisään henki melkein salpautuu siitä kauneudesta ja rauhasta, mitä paikka tarjoaa. Tämän unelman toteutuminen on vaatinut niin valtavan määrän työtä ja rohkeutta, että siitä ei voi olla muuta kuin ylpeä. 

Olemme iloisia siitä, että uudet omistajat ovat pyytänyt meitä jatkamaan kanssaan Kurun viemistä maailman kartalle.” -Jutta Larm

 

Toivotamme kaikki matkailijat Tervetulleeksi vieraaksemme Kuru Resort Saimaaseen!