Tarjoukset

Romanttinen loma vain teille kahdelle? Ohjattuja aktiviteetteja rentoutumisen ohella? Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja lomapaketteja, jotka takaavat, että lomasi on juuri sellainen kuin unelmoit.

Autamme mielellämme myös uniikin unelmalomasi suunnittelussa, olethan siis yhteydessä, mikäli paketeista ei löydy suoraan tarpeisiinne sopivaa vaihtoehtoa.

Majoitus villassa

Erilaisten pakettien lisäksi tarjoamme ”Majoitus villassa” -pakettia, jolloin voit itse räätälöidä haluamasi loman. Majoitus villassa -paketti sisältää villaan toimitetut aamiaiset sekä ohjatun rentoutustunnin Lazy Space tilassa.

ARKENA (su-to): 

  • Nature Villa 348€
  • Lake Villa 378€

VIIKONLOPPUNA:

  • Nature Villa 388€
  • Lake Villa 418€

Kaikkiin lomapaketteihin sisältyy majoittuminen ylellisissä ja yksityisissä Villoissa. Villasta löytyy käyttöönne oma sauna ja kylpyamme, sekä Villan rauhassa toteutettavaan rentoutukseen tarvittavat ohjeet. Villoissa odottavat pehmeät kylpytakit ja tohvelit ovat meillä lomaillessanne kaikkein paras asukokonaisuus. Lue lisää Villojen varustelusta.

Järjestämme päivittäin ohjattuja rentoutustunteja, jotka kuuluvat majoituksenne hintaan. Käytössänne on lisäksi resorttimme korkealuokkaiset palvelut mukaan lukien ravintola sekä Day Spa, jonka laajasta valikoimasta löytyy hemmotteluhoitoja jokaiseen makuun (hoidot eivät sisälly pakettien hintaan). Halutessanne järjestämme mielellämme myös elämyksiä luonnon rauhassa, esimerkiksi retkiluistellen tai SUP-lautaillen.

Lue lisää elämystarjonnasta.

Aikaa kahden kesken, ilman kiirettä, vaatimuksia tai keskeytyksiä. Hitaita aamuja, loikoilua ja rentoutumista, sekä tietenkin herkullista ruokaa ja juomaa. 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen loma rakkaasi kanssa vain aikuisille varatussa rauhan tyyssijassa. Tämä ylellinen hemmottelulomapaketti sisältää:

Täydellinen nollaus arjen kiireestä ja haasteista. Keskittymistä omaan hyvinvointiin, irtipäästämiseen ja totaaliseen rentoutumiseen.

Tervetuloa kokemaan loma, joka on optimoitu tehostamaan palautumistasi. Tämä rauhoittava ja elinvoimaa lisäävä lomapaketti sisältää:

Rentoutumista ylellisissä puitteissa yhdistettynä elämyksiin luonnossa. Päivän kruunaa illallinen, joka hemmottelee kaikkia aisteja. 

Tämä loma sopii sinulle, joka rentoudut parhaiten luonnossa liikkuen. Tämä täyden nautinnon lomapaketti sisältää: