Varausehdot

KURU RESORT SAIMAA OY VARAUSEHDOT

Kuru Resort Saimaa Oy noudattaa tässä esiteltyjä varausehtoja.

Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen tai suorittanut näissä ehdoissa mainitun laskutetun ennakkomaksun tai koko majoituksensa laskun mukaisesti.

Varaaminen myyntipalvelusta

Varauksen tehtyään asiakas saa varausvahvistuksen, joka vahvistaa peruutusehdot. Asiakkaalle lähetetään lasku/ maksulinkki suorituksen maksamista varten. Vahvistus, lasku ja mahdolliset ennakkolaskut toimitetaan sähköpostin tai sähköisen varausjärjestelmän kautta maksulinkillä, jos asiasta ei muuta sovita. Maksulinkillä maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkokaupassa (kortilla, mobile paylla tai verkkopankissa), maksu kirjautuu heti varaukselle ja vahvistaa varauksen. Maksulinkillä maksu tulee suorittaa saman päivän aikana linkin vastaanottamisesta, jos muuta ei ole sovittu. 

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Yllä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen peruuntumiseen.

Varaaminen ja maksut verkkokaupassa

Asiakas tekee itse haluamansa varaukset internetissä ja maksaa varauksen heti. Internet -varaus maksetaan PayTrailin kautta (korttimaksut, pankkimaksut, mobiilimaksut sekä lasku/ osamaksu). Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Saat onnistuneesta maksusta erillisen kuitin Pay Traililta. Nämä kuitit eivät ole varausvahvistuksia vaan osoitus maksusta. Varausohjelma lähettää erillisen varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti maksun jälkeen. Varausvahvistus ja varausnumero tulee olla mukana paperisena tai mobiilissa saapuessanne Kuruun. (Katso alta, miten toimia, mikäli et saa varausvahvistusta.) 

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanjakohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

Verkkokaupan ylläpitäjänä on Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän.

Black Week 2022- VARAUSEHDOT

Black Week 2022 -tuotteiden voimassaoloaika
Majoituslahjakortit: Majoitusvarauksia voi tehdä su-to välille (lähtöpäivä voi olla perjantai) 1.1.-31.12.2023 (pl. heinäkuu, joulu ja artisti-illat). 
Muut lahjakortit: Euromääräiset Black Week lahjakortit ovat voimassa 29.11.2022-31.12.2023 ja voit käyttää niitä kaikkiin Järvisydämen ja Kuru Resortin palveluihin majoitusverkkokaupassa sekä paikan päällä pl. Ravintola Solitary. 

 

Black Week 2022 varausten peruminen/ siirtäminen
Black Week Lahjakortilla tehtyä varausta voi siirtää lahjakortin voimassaolon puitteissa. Muutokset tulee tehdä Järvisydämen/ Kuru Resortin asiakaspalveluun. Perutun majoitusvarauksen maksua ei palauteta (non refundable).

Black Week lahjakortit tulee käyttää lahjakortissa mainittuun eräpäivään mennessä ja lahjakortissa mainittuun palveluun. Käyttämättömiä lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi, eikä niitä voi käyttää eräpäivän jälkeen. Lahjakorteilla on lakisääteinen 14 päivän onlinekaupan peruutusoikeus (ostopäivästä).

Varausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse varausvahvistuksen, josta näet:

Varausnumeron, varatut tuotteet, laskun loppusumman, alv-erittelyn ja muut laskutiedot.

Varausvahvistus tulee aina olla mukana (paperisena tai sähköisenä) saapuessasi Kuru Resortiin. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiin verkkokauppaoston jälkeen:

Tarkasta onko se mennyt roskapostiin tai ota yhteyttä Kuru Resortiin ja lähetämme sinulle uuden varausvahvistuksen.  

Peruutukset

Jos varaus perutaan viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä, voi varauksen vaihtaa täysimääräisesti ja veloituksetta lahjakorttiin.

Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse tai puhelimitse Järvisydämeen/ Kuru Resortiin. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut sähköpostitse/puhelimitse myyntipalveluumme.

  • Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään 7 vrk ennen majoituksen ajankohtaa. Poikkeuksena juhlapaketit, muut paketit, kampanja tuotteet ja tarjoukset, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen, tai sairaus- ym. Force majeur –tapaukset.
  • Mikäli peruutus tehdään alle 7 vrk mutta viimeistään 1 vrk ennen varauksen alkamista, veloitetaan 90€. Peruutus tulee tehdä klo 16:00 mennessä varausta edeltävänä päivänä.
  • Mikäli peruutus tehdään alle 1 vrk (edellisen päivän klo 16.00) ennen varauksen alkamista tai asiakas jättää saapumatta, veloitetaan koko varauksen hinta.
  • Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Kampanjatuotteissa voi olla myös kampanjakohtaiset varaus- ja peruutusehdot, jotka on kerrottu tuotteen ostovaiheessa.

Mikäli asiakas peruuttaa yksittäisen aktiviteetti- tai hoitovarauksensa:

Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen retki/ vuokravälinevarauksensa kuluitta viimeistään edellispäivänä klo 16.00 mennessä.

DaySpa hoidot voi peruuttaa veloituksetta 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Ryhmien/ privaattiretkien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Kuru Resort ei korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten Kuru Resort kehottaa matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

Kuru Resortin oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Kuru Resort perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei asiakkaan toimesta ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu automaattisesti.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Oleskelu lomakohteessa

Kuru Resortin villat ovat asiakkaan käytettävissä seuraavasti:

Tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Villan majoitushintaan kuuluu asunnon vapaa käyttöoikeus. Villan hintaan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit. Omien liinavaatteiden käyttö on kielletty. Kohteen loppusiivous kuuluu majoitushintaan ja suoritetaan aina Kuru Resortin toimesta.

Erikoissiivouksesta, sekä mahdollisista rikkoutuneista kalusteista tai laitteista on Kuru Resortilla oikeus periä kulut todellisten aiheutuneiden kulujen mukaan. Erikoissiivouksella tarkoitetaan esim. kalusteiden erikoispuhdistusta, mattojen pesetystä tai kiinteistön kiinteisiin osiin kohdistuvia erikoispuhdistus tai maalaustoimenpiteitä, jotka johtuvat asiakkaan oleskelusta kohteessa.

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa alueen muille asiakkaille, on Kuru Resortilla oikeus purkaa vuokrasuhde yhden huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikista häiriöistä aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa Kuru Resortin alueella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 1000 euron lisämaksu.

Henkilömäärä

Lake villaa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä majoituskohteen kuvauksessa on enimmäishenkilömäärästä mainittu.

Huomautukset ja reklamaatiot

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman kestäessä ilmoitettava suoraan Kuru Resortin vastaanottoon. Mikäli asiaan ei tule korjausta on kirjalliset korvausvaatimukset tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä