Palvelemme ilolla

Haluamme tarjota sinulle unohtumattoman loman keskellä rauhaa ja hiljaisuutta.

Kurun tarina

Elämme maailmassa, jossa täysi kalenteri, ilmoituksia toinen toisensa perään lähettävä puhelin ja paikasta toiseen juokseminen ovat arkielämää suurimmalle osalle meistä. Tietotulvan, jatkuvien ärsykkeiden ja stressin alla kuormitus on kovaa sekä keholle ja mielelle. Tästä havainnosta alkoi muhimaan ajatus Kurusta. Paikasta, jossa sinulta ei kukaan vaadi yhtään mitään.

Haluamme tarjota vieraillemme parhaat mahdolliset puitteet irti päästämiseen ja tarjota luksuselämyksen, jollaista et koe missään muualla. Ylelliset puitteet on Kurussa yhdistetty Suomen luontoon, sillä luonnon parantavaa vaikutusta on tutkittu viime vuosina paljon positiivisin tuloksin. Siksi Kuru sijaitsee luonnon helmassa keskellä kaunista mäntymetsää, upean järven rannalla. Kosketus luontoon on läsnä kaikkialla Kurussa, myös sisätiloissa suurten ikkunoiden ansiosta.

Kuru on pehmeä ja hidas paikka. Meille tullaan laiskottelemaan ja palautumaan. Kurussa kaikki on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten auttamaan sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan – tuoksut, musiikit ja materiaalit mukaan lukien. Ylelliset puitteet ja ensiluokkainen palvelu takaavat viihtyvyytesi.

Kurussa ei tarvitse tehdä yhtään mitään – meillä laiskottelu on lomasi tärkein ohjelma. Rentoutumistasi tukemaan järjestämme kuitenkin päivittäin ohjattuja rentoutustunteja. Lisäksi upea Kuru Spa palvelee extra hemmottelua kaipaavia vieraitamme ihanilla kokonaisvaltaisesti hellivillä hoidoilla.

Yhteystiedot

Kutsumme sinut unohtumattomalle lomalle Kuru Resortiin. 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta kuru@jarvisydan.fi tai puhelimitse numerosta +358 29 0024400. 

Vastaanotto avoinna:

  • Päivittäin klo 10-18.

Muina aikoina:

  • Järvisydämen vastaanotto palvelee päivittäin klo 8-22  (Porosalmentie 313. n 800m päässä Kurusta).

Kartta

Järvisydämen ja Kurun palvelut ovat kaikki kävelymatkan etäisyydellä.

  • 29 Rantasaunat
  • 25 Ravintola Solitary
  • 5 Kylpylä
  • 1 Järvisydämen vastaanotto/ Ravintola Piikatyttö/ Lotjabaari

Saapuminen

Tiedämme, että joudut ehkä matkustamaan tuhansia kilometrejä nauttiaksesi ansaitusta vierailusta kanssamme. Autamme sinua ilolla kuljetusten järjestämisessä. 

Autolla 

Osoitteemme on Kuruntie 22, 58900 Rantasalmi. Osoite on uusi, eikä välttämättä näy vielä kaikissa sovelluksissa. Pääset lähelle käyttämällä osoitetta Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi. 

Savonlinnasta 55km/45min, Varkaudesta 38km/ 35min, Mikkelistä 90 km/ 1h 20 min, Helsingistä 320 km/ 3h 30 min, Jyväskylästä 170 km/ 2 h 15 min, Kuopiosta 110 km/ 1h, Savonlinnan lentokentältä 67 km/ 1h, Kuopion lentokentältä 114 km/ 1h 30 min. 

Lentokoneella 

Savonlinnaan tai Kuopioon, josta järjestämme mielellämme kuljetuksen Kuru Resortiin. 

Junalla 

Voit saapua junalla Savonlinnaan, Varkauteen, Pieksämäelle tai Mikkeliin, josta järjestämme kuljetuksen Kuru Resortiin pyynnöstänne. 

Taksilla 

Taksikuljetus juna-asemilta Kuru Resortiin: 

Savonlinnasta 1-4 henkilöä 130€, Varkaudesta 1-4 henkilöä 120€, Pieksämäeltä 1-4 henkilöä 220€, tai Mikkelistä 1-4 henkilöä 300€.  

Taksikuljetus lentokentältä:

Savonlinnasta 1-4 henkilöä 140€, Kuopiosta 1-4 henkilöä 330€, Helsingistä 1-4 henkilöä 750€. Kuljetushinnat eivät sisällä odotusta.