Palvelemme ilolla

Haluamme tarjota sinulle unohtumattoman loman keskellä rauhaa ja hiljaisuutta.

Kurun tarina

Elämme maailmassa, jossa täysi kalenteri, ilmoituksia toinen toisensa perään lähettävä puhelin ja paikasta toiseen juokseminen ovat arkielämää suurimmalle osalle meistä. Tietotulvan, jatkuvien ärsykkeiden ja stressin alla kuormitus on kovaa sekä keholle ja mielelle. Tästä havainnosta alkoi muhimaan ajatus Kurusta. Paikasta, jossa sinulta ei kukaan vaadi yhtään mitään.

Haluamme tarjota vieraillemme parhaat mahdolliset puitteet irti päästämiseen ja tarjota luksuselämyksen, jollaista et koe missään muualla. Ylelliset puitteet on Kurussa yhdistetty Suomen luontoon, sillä luonnon parantavaa vaikutusta on tutkittu viime vuosina paljon positiivisin tuloksin. Siksi Kuru sijaitsee luonnon helmassa keskellä kaunista mäntymetsää, upean järven rannalla. Kosketus luontoon on läsnä kaikkialla Kurussa, myös sisätiloissa suurten ikkunoiden ansiosta.

Kuru on pehmeä ja hidas paikka. Meille tullaan laiskottelemaan ja palautumaan. Kurussa kaikki on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten auttamaan sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan – tuoksut, musiikit ja materiaalit mukaan lukien. Ylelliset puitteet ja ensiluokkainen palvelu takaavat viihtyvyytesi.

Kurussa ei tarvitse tehdä yhtään mitään – meillä laiskottelu on lomasi tärkein ohjelma. Rentoutumistasi tukemaan järjestämme kuitenkin päivittäin ohjattuja rentoutustunteja, jotka kuuluvat huoneiden hintaan. Lisäksi upea Kuru Spa palvelee extra hemmottelua kaipaavia vieraitamme ihanilla kokonaisvaltaisesti hellivillä hoidoilla.

Toimitusjohtaja/ osakas

Tiina Seppänen

Kurun toimintaa johtaa Savonlinnasta lähtöisin oleva Tiina Seppänen. Yrittäjänä koko aikuisikänsä toiminut Tiina elää luonnosta ja on siksi erityisen onnellinen ja ylpeä saadessaan tarjota Kurun vieraille mahdollisuuden rentoutua oman kotiseutunsa upean luonnon helmassa. Tiinalle luonto toimii maadoittajana hektisen arjen keskellä ja hän pyrkii viettämään aikaa luonnossa joka päivä edes pienen hetken. Kurussa se onnistuu mainiosti, sillä talvella työmatkat taittuvat moottorikelkalla ja sulan veden aikaan veneellä.

Arkisesta aherruksesta irtaantumisen vaikeus on tuttua myös Tiinalle ja siksi Kurussa hän haluaa tarjota vieraille paikan, jossa laiskotella luvan kanssa. Tiinan henkilökohtainen tavoite on hemmotella jokainen vieras ihan kutkulleen. Kierrosten laskeminen virikkeitä vähentämällä, luonnon rauhoittava vaikutus kaikkialla ympärillä sekä ylelliset puitteet takaavat, että lomasi meillä on mahdollisimman rentouttava.

Tiinalle on tärkeää luoda ympäristö, jossa jokaisen on hyvä olla. Lämpö, aitous ja ihmisläheisyys ovat avainsanoja Kurun toiminnassa. Kurun tiimi tekee kaikkensa, jotta jokainen vieras lähtee lomaltaan hyvinvoivana, rentoutuneena ja hymyillen. Tiina korostaa loman yksilöllistä räätälöintiä:

”Yksi rentoutuu moottorikelkkasafarilla ja toinen voi kaivata totaalilepoa kylpytakkiin kääriytyneenä oman villan rauhassa. Meidän tehtävä on kartoittaa nämä toiveet mahdollisimman hyvin jo etukäteen ja auttaa unohtumattoman loman suunnittelussa ja sen toteutumisessa”, Tiina sanoo.

Tiina Seppänen

Yhteystiedot

Kutsumme sinut unohtumattomalle lomalle Kuru Resortiin. Vierailusi rakennetaan yksilöllisesti mieltymystesi perusteella, jotta matkastasi tulisi mahdollisimman rentouttava ja mieltä ylentävä. 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta

welcome@kururesort.com

tai puhelimitse numerosta

+358 29 0024400. 

Saapuminen

Tiedämme, että joudut ehkä matkustamaan tuhansia kilometrejä nauttiaksesi ansaitusta vierailusta kanssamme. Autamme sinua ilolla kuljetusten järjestämisessä. 

Autolla 

Osoitteemme on Kuruntie 22, 58900 Rantasalmi. Osoite on uusi, eikä välttämättä näy vielä kaikissa sovelluksissa. Pääset lähelle käyttämällä osoitetta Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi. 

Savonlinnasta 55km/45min, Varkaudesta 38km/ 35min, Mikkelistä 90 km/ 1h 20 min, Helsingistä 320 km/ 3h 30 min, Jyväskylästä 170 km/ 2 h 15 min, Kuopiosta 110 km/ 1h, Savonlinnan lentokentältä 67 km/ 1h, Kuopion lentokentältä 114 km/ 1h 30 min. 

Lentokoneella 

Savonlinnaan tai Kuopioon, josta järjestämme mielellämme kuljetuksen Kuru Resortiin. 

Junalla 

Voit saapua junalla Savonlinnaan, Varkauteen, Pieksämäelle tai Mikkeliin, josta järjestämme kuljetuksen Kuru Resortiin pyynnöstänne. 

Taksilla 

Taksikuljetus juna-asemilta Kuru Resortiin: 

Savonlinnasta 1-4 henkilöä 130€, Varkaudesta 1-4 henkilöä 120€, Pieksämäeltä 1-4 henkilöä 205€, tai Mikkelistä 1-4 henkilöä 260€.  

Taksikuljetus lentokentältä:

Savonlinnasta 1-4 henkilöä 140€, Kuopiosta 1-4 henkilöä 310€, Helsingistä 1-4 henkilöä 710€. Kuljetushinnat eivät sisällä odotusta.