Vastuullisuus

Ympäristö ja sen vaaliminen on meille erittäin tärkeää, toimimmehan Saimaalla, Linnansaaren kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. 

 

Luonto. Metsä. Järvi. Rauha. Rentoutuminen.

Ympäristö ja sen vaaliminen on meille erittäin tärkeää, toimimmehan Saimaalla, Linnansaaren kansallispuiston välittömässä läheisyydessä.  Pidämme huolta luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä mm. säilyttämällä luonnontilaisia alueita ympärillämme. 

Kuru Resort on mukana Visit Finlandin hallitsema kestävän matkailun ohjelmassa, Sustainable Travel Finland -polulla, jonka tavoitteena on tarjota matkailuyrityksille ja -destinaatioille kestävän matkailun kehittämismalli, jolla vastuullisten toimintatapojen systemaattinen omaksuminen helpottuu.

Vastuullisuus joka päiväsessä toiminnassa

Ympäristöystävällisyys on läsnä jokapäiväisessä arjessamme Kuru Resortissa, vaikka se ei aina näkyisikään ulospäin. Päärakennuksemme lämmitys tuotetaan maalämmöllä ja käyttämämme sähköenergia on 100% uusiutuvaa energiaa. Sekä päärakennuksessa, että kaikissa villoissa on viherkatto, joka toimii lämpöä eristävänä talvella ja viilentää kesällä.

Siivouksessa käytetään ympäristömerkittyjä tuotteita. Kierrätämme jätteemme. Ravintoloissa tarjoiltava ruoka pitkälti lähiruokaa ja pääraaka-aineiden alkuperästä kerrotaan asiakkaille ravintolan menujen esittelyjen yhteydessä.

Kotiseutumme elinvoimaisuus ja paikallisen kulttuurin kunnioittaminen on meille tärkeää. Haluamme, että alueellamme on hyvä asua ja vierailla – nyt ja tulevaisuudessa.

Henkilökuntaamme koulutetaan ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja he ovat mukana muutoksessa yhä kestävämpien toimintatapojen kehittämisessä.

Kuruun ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta, kansalaisuudesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta, fyysisestä vammasta, uskonnosta tai poliittisesta mielipiteestä. Kuru Resortin päärakennus on esteetön.

 

Tervetuloa Kuru Resortiin, keskelle kauneinta Saimaata!