Kuru Rentoutustunnit

Järjestämme vieraillemme ohjattuja rentoutustunteja Lazy Spacessa päivittäin. Luvassa on vaihdellen hengitysharjoituksia, meditaatiota, sointukylpyjä ja lempeää joogaa. Anna rentoutumisen ja mielihyvän olla lomasi tärkein päämäärä. 

Mikäli et majoitu Kurussa, huomioithan että tuntimme ovat vain aikuisille. Tuntien ohjauskieli on suomi tai englanti.

 

Aamujooga 60min / 21 €

Aamujooga tarjoilee lempeää herättelyä keholle ja mielelle!

Yön jäljiltä ranka saa erityistä huomiota ja kireyksiä hellitään pois niin lihaksista kuin mielestäkin. Tunnin seesteisyys kantaakin parhaimmillaan pitkälle päivään. Aamujooga aktivoi kevyesti kehon takalinjaa ja avaa kehon etulinjaa, tuoden samalla lisää tilaa luonnolliselle hengityksellemme saadaksemme parhaan mahdollisen alun hyvälle päivälle. Tunti sopii kaikille!  

Lempeä iltapäiväjooga 60 min / 21 €
Lempeä iltapäiväjooga kutsuu tarjoilemaan itselle hetken omaa aikaa kehoa ja mieltä hellien.
Tunnin hidas tempo ja meditatiivinen tunnelma loihtivat rentoutta lihaksiin ja seesteisyyttä mieleen. Kokonaisvaltaisella rentoutumisella vaikutetaan myös palautumisesta vastaavaan parasympaattiseen hermostoon.
Tunti päättyy syvärentouttavaan meditaatioon. Tunti sopii kaikille.

Siesta 60 min / 21 €
Siesta on nimensä mukaisesti silkkaa rentoutumista ja lepoa. Tämä tunti yhdistää lempeää, jännityksiä vapauttavaa liikettä ja äänimaljojen rentouttavaa sointia kokonaisvaltaisesti palauttavaksi kokonaisuudeksi. Päivästä ja asiakkaiden toiveista riippuen tunti voidaan pitää lattialla tai ilmajoogaliinojen kannateltavana. Tunti sopii kaikille.

Sointukylpy 60 min / 21€
Rentoutumishetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata. Sointukylpy on kokemuksena rentouttavan meditatiivinen, jonka aikana pääset nauttimaan tiibetiläisten maljojen hoitavista äänistä. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Tunnilla pääset rentoutumaan ja kylpemään äänten luomissa mielikuvissa.

Ilmajooga 60 min / 21€
Ilmajoogatunti kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vapauttaa kireyksiä. Ilmajooga sopii kaikille perusterveille ja tunnin tempo on rauhallinen. Harjoituksen lopuksi rentoudutaan liinan lempeässä kannattelussa. Pukeudu ilmajoogatunnille kainalot ja polvitaipeet peittäviin vaatteisiin, joissa ei ole vetoketjuja. Jätä pois myös meikkivoide, sekä korut/kellot jotka voivat rikkoa kankaan.

Äänimaljahoito 60min / 156€  |  234€ / 2 hlö
Äänimaljarentoutus on Tiibetistä lähtöisin oleva hoitomuoto, jossa erilaisia maljoja soitetaan hieromalla niitä puisella kapulalla tai villaisella iskimellä. Näistä upeista instrumenteista lähtee pitkään soiva lempeä ääni, joka rentouttaa ja vie sinut mukanaan. Äänimaljojen hoitava vaikutus perustuu värähtelyyn – maljojen värähtely resonoi syvällä kehomme nesteissä, aina solutasoa myöten. Äänimaljarentoutus vie sinut syvälle rentoutumisen tilaan ja vaikutus on huumaava