Kuru Rentoutustunnit

Järjestämme vieraillemme ohjattuja rentoutustunteja Lazy Spacessa päivittäin. Luvassa on vaihdellen hengitysharjoituksia, meditaatiota, sointukylpyjä ja lempeää joogaa. Anna rentoutumisen ja mielihyvän olla lomasi tärkein päämäärä. 

Mikäli et majoitu Kurussa, huomioithan että tuntimme ovat vain aikuisille. Tuntien ohjauskieli on suomi tai englanti.

 

Aamujooga 60min / 21 €

Aamujooga tarjoilee lempeää herättelyä keholle ja mielelle!

Yön jäljiltä ranka saa erityistä huomiota ja kireyksiä hellitään pois niin lihaksista kuin mielestäkin. Tunnin seesteisyys kantaakin parhaimmillaan pitkälle päivään. Aamujooga aktivoi kevyesti kehon takalinjaa ja avaa kehon etulinjaa, tuoden samalla lisää tilaa luonnolliselle hengityksellemme saadaksemme parhaan mahdollisen alun hyvälle päivälle. Tunti sopii kaikille!  

Hellivä jooga 60 min / 21 €

Hellivä jooga kutsuu tarjoilemaan itselle hetken omaa aikaa kehoa ja mieltä hellien.

Tunnin hidas tempo ja meditatiivinen tunnelma loihtivat rentoutta lihaksiin ja seesteisyyttä mieleen. Kokonaisvaltaisella rentoutumisella vaikutetaan myös palautumisesta vastaavaan parasympaattiseen hermostoon.
Tunti päättyy syvärentouttavaan meditaatioon.
Tunti sopii kaikille.

Siesta 60 min / 21 €
Siesta on nimensä mukaisesti silkkaa rentoutumista ja lepoa. Tämä tunti yhdistää lempeää, jännityksiä vapauttavaa liikettä ja äänimaljojen rentouttavaa sointia kokonaisvaltaisesti palauttavaksi kokonaisuudeksi. Päivästä ja asiakkaiden toiveista riippuen tunti voidaan pitää lattialla tai ilmajoogaliinojen kannateltavana. Tunti sopii kaikille.

Sointukylpy 60 min / 21€
Rentoutumishetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata. Sointukylpy on kokemuksena rentouttavan meditatiivinen, jonka aikana pääset nauttimaan tiibetiläisten maljojen hoitavista äänistä. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Tunnilla pääset rentoutumaan ja kylpemään äänten luomissa mielikuvissa.

Ilmajooga 60 min / 21€
Ilmajoogatunti kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vapauttaa kireyksiä. Ilmajooga sopii kaikille perusterveille ja tunnin tempo on rauhallinen. Harjoituksen lopuksi rentoudutaan liinan lempeässä kannattelussa. Pukeudu ilmajoogatunnille kainalot ja polvitaipeet peittäviin vaatteisiin, joissa ei ole vetoketjuja. Jätä pois myös meikkivoide, sekä korut/kellot jotka voivat rikkoa kankaan.

Yin joogaa ja pallohierontaa 60min / 21€
Tämä ihana yin joogaa ja faskiapallokäsittelyä
yhdistelevä tunti rentouttaa kokonaisvaltaisesti
niin kehon kuin mielenkin. Nautimme faskiapallojen
tarjoamasta hieronnasta ja välillä vain lepäämme
lempeissä yin joogan asennoissa. Tunti on luonteeltaan
hyvin lempeä ja täysin suoritusvapaa. Tervetuloa
nauttimaan ja rentoutumaan.

Grounding Yin 90min / 35€

Tämä joogatunti yhdistää lempeän hieronnan ja yin joogan rentouttavaksi kokonaisuudeksi, auttaen Sinua palautumaan kokonaisvaltaisesti. Tunnin aikana pehmeään yin joogaan yhdistetään shiatsusta ja joogahieronnasta tuttuja otteita jolloin ohjaaja käy käsittelemässä osallistujia asentojen aikana. Tunnin lopuksi pääset nauttimaan äänimaljarentoutuksesta.