Sisley Day Spa Menu

Kansainvälisesti arvostetun Sisleyn ylelliset hemmottelevat hoidot vievät sinut rentouttavaan aistien maailmaan. Tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin eteerisiin öljyihin ja kasviuutteisiin, jotka hoitavat tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.

Sisleyn Phyto-Aromatic -hoitojen hieronta on monipuolinen yhdistelmä tekniikoita eri puolelta maailmaa. Hieronnassa kunnioitetaan paikallisia perinteitä ja aromaterapian voimaa. Sisleyn Phyto-aromatic kasvo- ja vartalohoidoissa on eri hoidoille oma, erityinen hierontatekniikkansa, joka on suunniteltu vastaamaan jokaisen ihon tarpeita.

Rauhallinen tunnelma, hoitava hieronta ja eteeristen öljyjen vaikutus tekevät jokaisesta hoidosta ainutlaatuisen elämyksen.

Kaikkiin hoitoihin kuuluu höyrysaunan ja ulkoporealtaan käyttö hoidon yhteydessä sekä virkistävät tarjoilut hoidon jälkeen.

The Expert Phyto-Aromatic kasvohoidot

Kosteuttava kasvohoito – 70 min / 248 €
Kosteutta janoavalle iholle suunniteltu tehokkaasti kosteuttava hoito.

Ravitseva kasvohoito – 70 min / 248 €
Kimmoisuutta ja pehmeyttä lisäävä täyteläinen hoito. Suunniteltu erityisesti lipidien puutteesta kärsivälle iholle.

Heleyttävä ja virkistävä kasvohoito – 70 min / 248 €
Väsymyksen ja stressin merkkejä poistava hoito, joka jättää ihon kuulaaksi ja heleäksi.

Vahvistava ja rauhoittava kasvohoito – 70 min / 248 €
Hellävarainen ja rauhoittava hoito ärtyneelle iholle, joka palauttaa ihon elinvoimaisuuden, pehmeyden ja tasapainon.

Kimmoisuutta ja täyteläisyyttä parantava kasvohoito – 70 min / 248 €
Energisoiva ja ihon täyteläisyyttä lisäävä kasvohoito, joka jättää ihan kimmoisaksi ja elinvoimaiseksi.

Puhdistava kasvohoito – 70 min / 248 €
Seka- ja rasvoittuvan ihon tarpeet huomioiva kasvohoito, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon jälkeen huokoset ovat supistuneet ja iho on tasaisempi ja kuulakkaampi.

Kasvohoito miehille – 70 min / 248 €
Erityisesti miehille suunniteltu rentouttava kasvohoito, joka häivyttää väsymyksen merkkejä ja jättää ihon kosteutetuksi ja kimmoisaksi.

Sisley Day Spa

Tehokosteuttava kasvohoito – 100 min / 332 €
Ihoa perusteellisesti kosteuttava hoito, joka viivästyttää ihon ikääntymisen merkkejä. Hoidossa käytettävien tuotteiden aktiiviset ainesosat kosteuttavat ihoa tehokkaasti ihon eri kerroksissa palauttaen ihanteellisen kosteustasapainon.

Anti-age kasvohoito – 100 min / 332 €
Täydellinen ja nautinnollinen kasvohoito, joka palauttaa ihon nuorekkuuden rentouttamalla kasvoja ja madaltamalla juonteita. Hoidon jälkeen iho on kimmoisa, napakka ja kiinteä ja se näyttää nuorekkaammalta.

Nuorekas ja energisoiva kasvohoito – 100 min / 332 €
Ihon nuorekkuutta ylläpitävä ja energisoiva kasvohoito virkistää ihoa ensimmäisten ikääntymisen merkkien ilmaantuessa. Iho on hoidon jälkeen kosteutettu, virkeä ja elinvoimainen.

Elvyttävä kasvohoito miehille – 100 min / 332 €
Erityisesti miehen ihon tarpeita huomioiva anti-age kasvohoito. Rentouttaa ihoa tehden siitä kiinteämmän, sileämmän ja elinvoimaisemman.

Phyto-Aromatic Supreme Anti-Age -kasvohoito – 100 min / 367 €
Sisleyn täysin ainutlaatuinen kasvohoitokokonaisuus, joka sisältää tehokkaan ja syvätehoisen kasvojen lihaksia muokkaavan 20 minuutin hieronnan. Hoidossa käytetään Supremÿa – At Night -hoitovoidetta, joka on Sisleyn tuotesarjojen todellinen premium tuote. Supremÿa – At Night -hoitovoiteessa tiivistyy Sisleyn vuosien tutkimustyö ja se sisältää patentoitua yhdistelmää kasvipohjaisia tuotteita, jotka tutkitusti hidastavat tehokkaasti ihon luontaista ikääntymisprosessia. Hoidon jälkeen iho on kimmoisa, levännyt ja elinvoimainen.

Sisley Phyto-Aromatic vartalohoidot

Zen Harmony Phyto-Aromatic -vartalohoito 

90 min / 274 €
*Vartalokuorinnan kanssa 120 min / 352 €
Kalifornialaistyyliseen hierontaan perustuva rentouttava, aromaattinen vartalohoito. Vaihtelevat tekniikat, intensiteettit sekä tuoksut rentouttavat kokonaisvaltaisesti. Hieronnassa käsitellään koko keho täydellisen rentoutumisen saavuttamiseksi.

The Intensive Hydrating & Energizing Phyto-Aromatic
-vartalohoito
90 min / 274 €
*Vartalokuorinnan kanssa 120min / 352 €
Eteeristen öljyjen hoitavaan vaikutukseen pohjautuva tehokkaasti energisoiva vartalohoito. Koko kehon käsittelyn sisältävän hoidon jälkeen olo on tasapainoisen rentoutunut ja virkistynyt.

*Phyto-Aromatic Exfoliating Body Treatment -vartalokuorinta – 30 min

Aromaterapeuttinen virkistävä kokovartalokuorinta, joka jättää ihon silkinsileäksi ja pehmeäksi. Suosittelemme vartalokuorintaa myös yhdistettynä muihin vartalohoitoihin.

KURU SPA ETIKETTI

Kuru Spa etiketillä haluamme varmistaa, että vierailu Kuru Spassa on kaikille asiakkaillemme kokonaisvaltainen ja rentouttava elämys. Mahdollisimman rauhallinen ja hiljainen ympäristö edesauttaa rentoutumista ja hoidoista nauttimista, joten huomioithan myös muut vieraat kuiskaamalla ja pitämällä puhelimesi äänettömällä. 

Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen hoidon alkamista (n. 30min), jotta voit aloittaa matkan rentoutumiseen käymällä höyrysaunassa ja ulkoporealtaassa. Jos tiedät myöhästyväsi, ole ystävällinen ja ilmoita asiakaspalvelijallemme, jotta henkilökuntamme osaa varautua asiaan. Varaa käyntiisi riittävästi aikaa myös hoidon jälkeen, jotta ehdit ottaa vierailustasi kaiken irti.

ENNEN HOITOA

Varausta tehdessäsi kerrothan meille, mikäli terveydentilassasi on jotain sellaista, mitä hoitajan/hierojan on tärkeää tietää tai millä voi olla vaikutusta itse hoidon toteuttamiseen (esimerkiksi raskaus, sairaudet tai lääkitys).

Saapuessasi Kuru Spahan saat vastaanottoon ilmoittautuessasi esitietolomakkeen täytettäväksesi. Ohjaamme sinut pukuhuoneeseen, jossa sinulle on varattuna kylpytakki ja tossut. Pukuhuoneessa on kori henkilökohtaisia tavaroitasi varten ja voit ottaa sen mukaasi hoidon ajaksi. Osaan spa-hoidoista saat meiltä käyttöösi kertakäyttöalushousut ja hiussuojan, mutta muuten voit jättää kylpytakin alle alusvaatteet (alaosan). Suurin osa hoidoistamme alkaa kokonaishoitoaikaan sisältyvällä jalkojen puhdistuksella lämpimillä pyyhkeillä sekä päähieronnalla. 

HOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voit istahtaa nauttimaan ihanasta olosta virvokkeiden ääressä. Näin mielesi ja kehosi saavat palata ihanalta minilomalta lempeästi takaisin. Asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään askarruttaviin kysymyksiin hoitoihin ja vierailusi käytännön asioihin liittyen. 

Nautinnollisia hemmotteluhetkiä Kuru Spassa!