Järvisydämen
ravintolat

Naapuristamme, Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämestä löydät useamman ravintolan, joissa tarjoillaan niin bistroruokaa, lounasta kuin illallistakin.

Järvisydämeen on Kurusta matkaa n 800m. Voit siirtyä Järvisydämeen kävellen tai autolla. Sunnuntaina ja maanantaina järjestämme myös illalliskuljetuksen Järvisydämeen (varaukset vastaanotosta).

Bistro

Lotjabaarin bistro tarjoilee päivittäin rentoa bistroruokaa Järvisydämen päärakennuksessa, toisessa kerroksessa. 

Lounas

Piian pitopöytälounas on tarjolla ravintola Piikatytössä päivittäin. Piikatytön löydätte Järvisydämen päärakennuksesta.

Tulimenu illallinen

Tunnelmallisessa Wiinikellarissa, takkatulen ja kynttilöiden loisteessa, tarjoillaan kievarin tulimenu illallinen, josta löydät liha, kala ja kasvisvaihtoehdon. 

Menumme vaihtuvat sesongin mukaan, viisi kertaa vuodessa. Tulimenu illallista tarjoillaan päivittäin, ympäri vuoden.


Illallisristeily

Nauti tunnelmallinen illallinen risteillen Linnansaaren kansallispuiston sokkeloisessa saaristossa. Illallisbuffet on tarjolla laivamme salissa ja sisältää mm. sushia ja paikallista kalaa. 

Illallisristeily lähtee Järvisydämen satamasta klo 19.00 ja risteilee Kaarnetsaaren ja Linnansaaren kautta takaisin Järvisydämeen. Paluu Järvisydämeen n. klo 21.30.

Illallisristeilyt varattavissa touko-lokakuussa.

Kotaillallinen

Kotaravintola Sawon Loitsussa nautitaan illallista perinteisesti kodassa, avotulen ympärillä. Intiimissä kodassa on 24 asiakaspaikkaa ja kolmen ruokalajin illallismenu. Kotaravintola Sawon Loitsu sijaitsee Järvisydämen pihapiirissä ja on avoinna talviaikaan.